Coachinette

“Being creative is not a hobby.
        It’s a way of life.”

Contacteer ons

15 + 8 =

Claim jouw me-time

en vul hem met een creatieve twist!

Veronique
Van Handenhove

“A creative environment is a sign of a happylicious me!”

Geboren in Neerpelt in 1969. Gelukkig gehuwd met mijn kanjer Marc. Fier op onze twee toppers van dochters, Paulien en Kato.

Sinds mijn prille jeugd hou ik van creëren. Als kleindochter van een haute couture naaister, zat ik al heel vroeg achter mijn naaimachine. De oorsprong en liefde voor het creëren van kleding, juwelen, interieurspullen maar ook van rust, orde en organisatie, moet je dus niet ver gaan zoeken.

Ik hou van een goed boek, een lekkere latté, van cactussen en pannenkoekenplanten. En mensen helpen, dat doe ik heel graag. De rest van mijn verhaal vertel ik je graag verder in mijn blog ‘Over mij‘.

Coach in creativiteit en organisatie.

 Coachinette vloeit voort uit mijn Superette Ninette.
Kwam je ooit langs? Dan weet je ongetwijfeld dat
Superette Ninette een plek was waar je steeds onthaald werd met een warm welkom
en een leuke persoonlijke babbel.

Mensen helpen, dat doe ik graag.
Met Coachinette kunnen we er samen voor zorgen dat jij meer me-time creëert.
Als ‘personal organizer’ of ‘opruimcoach’ kan ik je helpen bij het vinden van jouw persoonlijke organisatie van je spullen, tijd en/of administratie, waardoor je meer tijd krijgt voor jezelf. 
Daarnaast bieden we een creatieve waaier van workshops aan die je op diverse leuke locaties kan volgen. Uiteraard de DIY producten niet te vergeten waarmee je zelf thuis mee aan de slag kan gaan. 

Waarom kiezen voor Coachinette?

Eigen ervaring

 
Mijn leven voor Superette Ninette was super georganiseerd. Toen veranderde  plots alles. Als je een winkel begint/hebt, is het gewoon heel erg druk. De eerste drie jaar werk je dag en nacht, zeven op zeven.  

Mijn echtgenoot nam het huishouden voor zijn rekening maar alleen kan je niet ineens het werk van twee personen op je nemen. Chaos dus.

Mijn hele Superette Ninette voelde aan als me-time, maar uiteindelijk ben je wel aan het werk. Er moest dringend iets veranderen want dat hou je niet vol.

Mijn opleiding tot ‘Personal Organizer’ bracht me helemaal terug tot de essentie. De bewustwording van wat een georganiseerd huis, leven en gezin kan betekenen.

De rust keerde beetje bij beetje terug in mijn hectisch bestaan. Elke kleine investering in tijd en organisatie leverde me meteen tijd op voor mezelf en dat komt ten goede van iedereen.

Persoonlijk


Een persoonlijke aanpak draag ik heel 
hoog in het vaandel. Ik bied oplossingen op maat.  Doch leert mijn ervaring me dat deze behoefte niet voor iedereen even groot is. 

 Dat is de reden waarom ik verschillende soorten producten en oplossingen ontwikkelde, zodat jij als klant, zelf kan kiezen voor een heel persoonlijke of iets mindere persoonlijke aanpak.

Een programma op maat of eerder een product waarbij je
alleen aan de slag kan? 
Kies je voor een sessie in groep, aansluitend bij een bestaande groep of een eigen gevormde groep? 

Wil je liever een individueel traject of eerder digitaal?  Ontvang je graag tips op regelmatige tijdstippen?

 Belangrijk is dat jij als klant de keuze hebt! Uiteraard kan je steeds voor vragen bij me terecht. Jij hebt zelf de regie van jouw tijd in handen. Zorg ervoor dat je bewust je keuzes maakt!

 

Wist je dat ...


het noodzakelijk is om te genieten van momenten voor jezelf zonder je daarover schuldig te voelen? 
Zonder dat je huishouden daar ‘zogezegd’ onder te lijden heeft.

 We vinden allemaal excuses om geen tijd voor onszelf te maken. Mijn leven voor mijn Superette Ninette bestond altijd uit hard werken. Klaar staan voor iedereen behalve mezelf. Alles tot in de puntjes in orde hebben. Een huishouden met voorrang op alles.

 En toen …  toen kwam mijn ontslag, huidkanker, fibromyalgie, twee gebroken voeten op twee dagen … en het lijstje is nog lang niet af.

 Zou ik het zo opnieuw doen? Nee hoor, zeker niet! Wil ik terug naar de chaos van de afgelopen drie jaar (alhoewel Superette Ninette mijn derde kindje was en ik nergens spijt van heb)? Nee, zeker niet. 

De juiste balans, die moet je vinden. En daar kan ik je heel goed bij helpen!

 

Ontspullen en orde scheppen in de chaos leek een onmogelijke opdracht.. tot Veronique van Coachinette over de vloer kwam. We toverden in enkele uurtjes een wanordelijke kast met een allegaartje van spullen om in een echt pareltje.
Alles werd gerangschikt en gelabeld. Zo blijft het voor het hele gezin ‘a piece of cake’ om alle spullen netjes op te ruimen.
De tips van Veronique helpen ons gezin elke dag in de strijd tegen rommel in huis.

Ine VC

Pin It on Pinterest